Top

Hai sa ne cunostem!

Despre noi

CERBER Alarms este o companie dedicata inovatiei in securitare, angajata in principal in cercetarea, dezvoltarea, designul, productia si distributia echipamentelor electronice de securitate de orice tip si complexitate. Cu mai bine de 25 de ani de experienta in domeniu, CERBER este de asemenea producatorul activ al sistemelor OEM de fabricare a echipamentelor electronice.

VIZIUNEA CERBER

 • De a fi cel mai inovativ producator de sisteme de securitate din Romania
 • De a creste ponderea produselor de conceptie proprie, oferite atat pe piata interna, cat si pe cea externa, sub marcile inregistrate proprii sau in sistem OEM

MISIUNEA CERBER

 • De a oferi sentimentul protectiei prin produse si servicii de cea mai bunã calitate
 • De a furniza oportunitati de dezvoltare pentru angajati
 • De a contribui la sporirea increderii si respectului in toate relatiile contractuale

Dispunand de o mare experienta tehnologica si de proiectare, inginerii si clientii CERBER au colaborat in stransa legatura pentru a dezvolta si perfectiona noi echipamente, urmarind in permanenta sporirea eficacitatii si fiabilitatii produselor. Alaturi de resursele de proiectare implicate în dezvoltarea produsului, inginerii CERBER se informeaza si se perfectioneaza permanent, asupra celor mai noi tehnologii de productie pe care apoi, le implementeza.

CERBER detine cele mai bune modalitati de productie a cablajelor cu unul, doua sau mai multe straturi. Proiectarea hardware si dezvoltarea software avand la baza programe de ultima generatie, sunt imbinate din dorinta de a oferi cel mai economic si performant design. In functie de necesitatile ficarui produs in parte, precum si de cerintele beneficiarilor, inginerii de software utilizeaza sisteme de dezvoltare si limbaje de programare variate, dintre care putem aminti Microsoft Visual C, C++, SQL Server, .NET, PHP etc.

Prin colaborari  cu specialisti in proiectare si productie de componente, CERBER a reusit sa dobandeasca un inalt nivel de cunostinte, ceea ce a permis in mod constant, ca productia sa devina mai flexibila, iar produsele tot mai performante. CERBER poate reface rapid si competent un design, si in acelasi timp chiar sa sugereze cele mai avantajoase mijloace de productie. Echipamentul de plantare SMT, Siemens, de tip Pick&Place, masoara componentele RLCD inainte de plantarea efectiva, in scopul de a creste fiabilitatea produselor.

In completare, echipe calificate de lucratori produc zilnic un volum mare de produse ce implica chiar si operatiuni de asamblare manuala. Departamentul de Asamblare Finala asigura flexibilitate si calitate, mentinand permanent competitivitatea costurilor, si mentinand responsabilitatea profesionala la cel mai inalt nivel.

Echipa de tehnicieni CERBER , calificata si dotata la cele mai inalte nivele din domeniu, executa testarea si detectarea defectelor tehnice (pentru toata gama de produse analogice, digitale cu frecventa redusa sau ridicata). Testarea este efectuata atat pentru hardware-ul, cat si pentru software-ul produselor. Testarea functionala, la nivel de circuit, permite detectarea eventualelor defecte care nu ar putea fi depistate doar printr-o inspectie vizuala.

Calitatea produselor si serviciilor este rezultatul unui permanent efort, asiduu si concertat la nivelul intregii organizatii, care au permis implementarea sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001. Sunt folosite cele mai inalte standarde din industria producatoare de sisteme de alarmare, avertizare si protectie impotriva efractiei si incendiilor, inclusiv cele legate de reciclarea si utilizarea eficienta a resurselor, pentru a proteja mediul si resursele naturale.

Angajamentul CERBER de a sustine intreg ciclul de fabricatie a produsului acopera fiecare etapa, de la nivelul proiectarii, productiei si pana la cel de distributie si service. CERBER are un departament de service, al carui personal este experimentat, atent si permanent calificat, asigurand in mod constant si la cel mai inalt nivel de profesionalism, suportul tehnic intern si catre toti clientii. Produsele beneficiaza de perioade extinse de garantie, datorita fiabilitatii ridicate si a modului atent in care au fost manufacturate, service-ul fiind asigurat atat in perioada de garantie, cat si dupa expirarea acesteia.

Ce producem?

Avem 25 ani de experienta in proiectarea, producerea si comercializarea sistemelor de securitate

Sisteme de alarma

 • Centrale
 • Tastaturi
 • Comunicatoare
 • Sirene
 • Senzori
 • Module
Control acces

 •     Controlere

Monitorizare

 • Statii de monitorizare

Accesorii

Vezi Produle Noastre
Esti interesat de produsele noastre sau vrei sa colaboram.

Call now

+40 21 2044700