Despre ROEL Design & Manufacturing

ROEL este una din primele companii din Romania care au activat in dezvoltarea si productia de sisteme de alarma. Cu mai mult de 25 ani de experienta in domeniu, ROEL si-a castigat un loc de leader in aceasta industrie de varf.

Domeniul de activitate consta in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente de sisteme de securitate pentru obiective cu risc mediu, cum ar fi locuinte, cladiri de birouri, magazine, precum si obiective speciale, cum ar fi institutiile financiare, bancare si guvernamentale, centre de afaceri, hoteluri.

Pe langa faptul ca ROEL este principalul producator de pe piata romaneasca de sisteme electronice de securitate, este producatorul activ al sistemelor OEM – adica producator de echipamente originale care furnizeaza echipamente altor companii pentru a revinde sau incorpora in alte produse folosind numele bradului vanzatorului.

Calitatea produselor si a serviciilor este unul dintre principalele avantaje competitive de care societatea se bucura, de asemenea, dupa punerea in aplicare a sistemului de management al calitatii conform ISO 9001. Compania este foarte preocupata de conservarea mediului, dobandirea  certificarii ISO 14001, si are, de asemenea, o grija deosebita pentru starea de sanatate a angajatilor ei, prin certificarea ISO 18001. Toate aceste certificari au fost elaborate de Sociateatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC).

 

Clienti nationali

Piata tinta vizata de Roel electronics este compusa din institutii guvernamentale si financiare, diferite magazine si depozite, sedii de firme, unitati medicale, scoli si universitati, hoteluri, institutii culturale, unitati de schimb valutar, locuinte rezidentiale. ROEL a dezvoltat in toti acesti ani o vasta retea de distribuitori si instalatori, care au fost instruiti si specializati cu mare raspundere de catre specialistii ROEL. Aceste eforturi au facut ca brandul ROEL sa fie cel mai cunoscut de pe piata Romaneasca, detinand o cota de piata de aproximativ 40% din piata locala de sisteme mici si mijlocii.

 

Clienti internationali

Datorita inginerilor sai extrem de bine calificati si a calitatii pieselor importate, compania a reusit sa fabrice produse competitive, atat pentru piata nationala, cat si pentru cea internationala.

Roel face exporturi in tari ca: SUA, Grecia, Portugalia, Italia, Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria, Moldova, Slovacia, Slovenia, Brazilia, Chile, Algeria, Malaezia, motiv pentru care portofoliul lui Roel este vazut a fi mai bine pozitionat decat cele ale concurentilor din cauza calitatii superioare si a pretului convenabil.